Jessica in de VS!

Ik ben er!!!

Hello!!

Ik denk al weer bijna engels zeg ;) nee zo hard loopt het nog niet.

Mijn engelse spreekkunst is haperig. maar dat maakt niet uit ^^
Dus wat er is gebeurt.......

De reis was lang...... ik heb eerst 9 uur toen verdwaald en jas kwijtgeraakt in Atlanta en toen 3 uur en toennaar een hotelom te wachten op de bus die me in 6 uur naar minneapolis zou brengen. Het hotel was heel erg leuk want er waren mensen van over de hele wereld die hetzelfde gingen doen. Ik weet nu heel veel van turkije, peru, china en ijsland maar daar wist ik al veel van natuurlijk he lies ;)

Daar bleef ik een nacht in een universiteitscampus en we hadden eenintroductie-geval...

de volgende dag werd ik opgehaald. ze hadden een bord in rood wit blauwen alles :D
Ze zijn heel erg amerikaans we zijn gaan eten bij applebee ofzo..en ze zijn gek op sport..

Maar ik ga eraan wennen. mijn kamer is leuk, groen^^

ik ben alleen heel erg moe! Tijdsverschil, slaapgebreken het is heel erg vermoeiend om de hele tijd nederlands naar engels te vertalen en omgekeerd. ook spierpijn van het slepen met te zware koffers natuurlijk... :)

Dus je hoort later meer en krijgt foto's als de pc op mijn kamer het doet..

Doeg! of Byebye

Kelly et Fleur

Leuk hoor voor je =D
We missen je (lees kelly mist je maar die zegt dat natuurlijk niet, en ik.. (A))

tot morgen.
als je morgen iets schrijft of course..

lauraa

leuk dat je kamer groen is :D
ik mis je !
laat je snel weer iets horen?

Madelène van Adrichem

Hay Jessica,
We hebben je blog gevonden en blijven zo op de hoogte van jou verre avontuur.
Fijn dat je een goede reis hebt gehad.
Het kost in het begin wat energie van je, al die nieuwe indrukken, maar je zal zien hoe snel je je draai daar hebt gevonden.
Veel succes met alles, en....geniet!!

Groetjes Madelène ( buurtje)

Astrid

Hee Jes!
Wilde nog een smsje sturen om je een goede reis wensen, maar was te laat :(. Wanneer begint je eerste schooldag? Wij hebben hier nog 2 weekjes vakantie, en dan beginnen Sel, Meer, Julia en ik aan ons examenjaar, waaah :S. Heel veel plezier daar! xx AS

Selma

JEEESSS! :D

Ik mis je nu al wel een beetje hoor, is gewoon heel raar.
O, en heb je mijn mail met het laatste nieuws nog gekregen?
Hier is alles nog heel Nederlands...
Maar, met dat rood wit blauwe valt het wel mee haha
Btw, kun je me je nieuwe adres etc nog mailen, dan kan ik je dropjes (1e levensbehoefte) sturen :P
Ciao!

Dolinda

Hello Jess ;)
Fijn te lezen dat je goed bent aangekomen op je logeeradres. Al was het met hindernissen:).
Ben je al gewent aan je kamer (groen??), het eten en de sport (ha,ha!!)
Hier is het vandaag erg warm geweest en waarschuwen met een weeralarm (??) voor storm en onweer. Hoe is het bij jou? Toch geen hurrican's hoop ik?
Succes met alles!
Lieve groetjes,
Delinda

"de groentjes"

Hoi Jessica,fijn dat het goed met je gaat daar en wat ben je sportief bezig zeg!Hartstikke goed hoor daar word je in ieder geval niet minder van,hooguit een beetje moe!!!Maar zo'n jonge meid als jij moet daar weer snel genoeg vanaf zijn,van die vermoeidheid bedoel ik dan wel hè!Hier aan de Kreekrug gaat alles z'n gangetje,ook zelfs wat Dolinda schrijft gisteren een weeralarm,maar hier was het LOOS ALARM!
Nou Jessica nog heel veel plezier zo voor het schooljaar daar voor jou begint en we blijven je volgen hoor!Veel groetjes van de Kreekrug:Theo&Thea,Susan&Milan,Rob en Nick.