3 maanden alweer
Hello!
Ik kan niet geloven dat het al 3 maanden is geweest........ het gaat zo snel! dit is de eerste zaterdag in een lange tijd dat ik niets heb.. nouja ik ben wel net naar roseville mall geweest met paulina (uit chili) maar dat was niet gepland. Wel erg gezellig! :)
De afgelopen tijd was best gewoon, school enzo, veel vrijwilligerswerk gedaan, allerlei soorten, omdat het leuk is en omdat ik er zulke aardige mensen ontmoet en ook een beetje omdat mijn first responder/emt klas er extra punten voor geeft ;) spannend ook dat volgende week de 'examens'/finals zijn voor de klassen die ik nu heb.. binnenkort word mn hele rooster omgegegooid. beetje eng want dan heb ik vast een andere lunch.. hopelijk ken ik er mensen.En ach anders leer ik ze gewoon kennen.
Ik begin het hier een beetje te leren kennen.. zo'n beetje alle fastfood ketens geprobeerd, eindelijk een winkel gevonden waar ze spijkerbroeken met aparte lengte en breedte maten hebben,de rest wasveel te kort. Ook zijn er nu mensen die ik vrienden kannoemen en ik ben naar een aantal feestjes geweest. Een feestje was heel interesaant.. het was een mexicaans feestje gegeven door Aline, dus iedereen sprak er spaans en het was heel cool, alsof ik voor 1 avondje een uitwisselingsstudent daar was! Alles was roze en we kregen avond eten en er waren 3 grote witte taarten, er waren minibonbons in hartjesdoosjes op elke tafel... echt alles tot in de puntjes. En toen gingen we allemaal dansen op Latin muziek :) (ja ze moesten het me eerst leren) maar het was erg leuk!!
Alles is nu in kerstsfeer, onze tuin staat vol met levensgrote rendieren en kerstlichtjes.. en een obblaasbare kalkoen want het is binnenkort thanksgiving. Geen kalkoen voor mij ;) maar ik ga wel pompoentaart proberen en allerlei ander vreemd voedsel. het is nog niet heel bizar koud, maar dat zal niet lang meer duren, (ik heb het gecheckt het is wel kouder dan in nederland!)
Het toneelstuk waar ik een rolletje in had is nu voorbij, opeens een stuk meer tijd! het was heel leuk om te doen, niet vanwege de rol maar vanwege de mensen, het was zo'n leuke hechte groep :) voor elk optreden deden we 'warm-ups' samen, maffe acteerspelletjes en dan zongen we met zn allen 'lean on me' de kleedkamers en make up kamer waren heel gezellig, er waren mensen voor alles... dat was vreemd. allemaal heel proffesioneel enzo best gaaf. Elke avond was er wel een castparty en dan gingen we naar iemands huis met een kampvuur of naar bakers square (taart...) :)
Oke voor nu ga ik het even hierbij laten :) ik zal sneller schrijven volgende keer!
xxxxxx
Jessica
(E-mails of berichtjesmet updates over thuis zijn altijd erg welkom ^.^)
Hee Jessicaaa!
Het klinkt allemaal zó leuk!
Hier is alles.. Gewoon.. Nederland..
Weetje wat je misschien nog niet weet trouwens:O?? Dat ik een tattoo heb laten zetten, van een Merel op mn been:P.
Volgende week hebben we herkansingen, als jij dus je examens hebt. Succes daarmee!
xx Merel
Heeey~~
Uwaaaa~~ So jealous noooow~~ Me wanna go toooo!
Also like.. het is hier inderdaad nog gewoon Nederland.. Niet veel anders..
Ik moet mogen/overmorgen alweer m'n eindmuziekstuk voor de klas gaan spelen/zingen whatever... and i don't even know yet which one ;A;
/huggg
Hope to talk to you soon~~ (i'm gonna stalk my yahoo mail now to see if you're online >83)
Het klinkt echt heel erg vet en druk!
Hier is het gewoon nog warm voor de tijd van het jaar en het is gewoon Nederland zoals Merel al zei :P
Raak alleen een beetje in de stress van alle examenzooi, maar komt allemaal wel goed! (hoop ik)
xx Selma
Hoi Jesse,
Wat maak jij een hoop mee! :) Hier nu storm en regenbuien buiten (soms ook binnen ;) )
Heel veel succes met je finals!! Toi, toi!!!
Lieve groetjes van ons allemaal.xxx